apartmani Šibenik

OMIŠ HIKINGA- TVRĐAVA FORTICA

Doživite ljepotu planine Dinare, kanjona rijeke Cetine, i očaravajućih pogleda na grad Omiš, otoke Brač, Hvar,Šolta i Poljicu, i saznajte ponešto o hrvatskoj povijesti. Pješačenje do tvrđave Fortica, smještene na vrhu Dinare, traje 2,30-3 sata. Tvrđava Fortica sagrađena je u 14./15. st. s ciljem obrane grada od neprijatelja. Ukupna duljina puta je 2340m.

Cijena: 27 eura po osobi

Cijena uključuje: profesionalnog vodiča, ulaz na tvrđavu

Start: 9.00 u Planovu

B- Gospe Snježna

Doživite ljepotu Poljičke planine, očaravajuće poglede na grad Omiš i okružujuće otoke. Pješačenje do male crkve Gospa Snježna traje 3-4 sata. Crkva se nalazi na planinskom lancu Poljičke planine, na vrhu Stomorica, 406m iznad morske razine. Ime je dobila po legendi koja kaže da je sredinom ljeta, snježilo na planinskom vrhu. Ukupna duljina puta je 9750m.

Cijena: 27 eura po osobi

Cijena uključuje: profesionalnog vodiča, osiguranje, fotografije puta

Start: 9.00 u Lisičini

C- KANJON CETINE

Istražite prekrasnu prirodu kanjona rijeke Cetine, počevši od malog mjesta Zakučac sve do mjesta Donja Ostvrica. Zadivit će vas vrste endemskog bilja, zaštićene vrste i pogled na Ilinac – najveći vodopad u Hrvatskoj, 130m visok, te na jednu od najpoznatijih stijenu za alpinizam u Hrvatskoj, koja je visoka otprilike 300m. Sa sobom ponesite sportsku obuću i odjeću, vodu, voće ili čokoladu, te zaštitu od sunca.

Cijena; 27 eura po osobi

Cijena uključuje: profesuionalnog vodiča, osiguranje, fotografije puta, transfer iz Omiša u Zakučac i natrag

Start: 8.00 ujutro

EXTREME HIKING

Istražite i uživajte u skrivenim ljepotama kanjona rijeke Cetine, i posjetite špilju Javornica, važno arheološko mjesto.

Cijena: 34 eura po osobi

Cijena uključuje: profesionalnog vodiča, opremu za penjanje